Røiseland

Røiseland ble den første norske skiskytterkvinnen som tar to gull i ett og samme OL. Jeg er så glad - uansett resultat.


March 8 2019 Marte Olsbu Roiseland Tiril Eckhoff Johannes Thingnes Bo And Vetle Sjastad Christiansen Embrace Biathlon Sports Photograph World Championship

Å få ned den siste blinken er den beste følelsen noen sinne.

. Røiseland slo også godt fra seg og tok OL-bronse på 15-kilometeren. Marte Olsbu Røiseland 31 ledet fra start til mål og tok sesongens femte verdenscupseier i Oberhof i dag. Den norske jenta har gått fort i sporet som første startende i rennet.

1834 Kristoff på femteplass i spansk ritt. Ingen gikk raskere på de 75 kilometerne. Edycja zawodów o Puchar Świata w tej dyscyplinie sportu.

En seier betales nå med 15000 euro rundt 150000 norske kroner av. Alt går på skinner for Marte Olsbu Røiseland om dagen. Jeg mistet ikke skien iallfall og det er jeg veldig fornøyd med sa hun.

Røiseland viste prov på kjempeform før OL. På andre liggende skyting ble. Det er ikke mange plassene jeg har skutt 20 treff dette er en av plassene så det smaker skikkelig godt oppsummerte Olsbu Røiseland.

Ingen gikk raskere på de 75 kilometerne. Jeg var så nervøs før løpet - mer enn normalt. Det med siktet har jeg aldri opplevd før og jeg tror kanskje det er første gang jeg har brukket staven også.

De norske skiskytterstjernene Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland var blant dem som testet ut fasilitetene på arenaen selv om det var 19 minusgrader og blåste friskt mandag. Sånn ønsker ikke jeg at vi skal ha det. Her med Oberhof-maskoten etter premieutdelingen.

Flere av de andre største favorittene har også hatt trøbbel på. Nyhetsbyrået TT skriver at lagledelsen i svensk langrenn frarådet løperne å trene og at de i stedet anbefalte alternativ. Nå tok hun et steg opp på pallen etter et imponerende løp.

Det var mer enn. Øvelsen har vært på OL-programmet siden 1992. Røiseland til topps igjen.

Aldri før har Marte Olsbu Røiseland 31 vunnet fire verdenscuprenn i én sesong og aldri før har hun tjent bedre på sine gode prestasjoner. Golberg ut mot Iversens utspill. 24012022 2207 Sist oppdatert.

Marte Olsbu Røiseland fra Froland endte på en sjetteplass under kvinnenes 125 km fellesstart i dagens verdenscup i Frankrike 193 sekunder bak. Du aner ikke sier Marte Olsbu Røiseland til Discovery. Jostein Magnussen VG.

Den effektive temperaturen var ifølge flere kilder på 30 minusgrader. Det kunne imidlertid blitt medalje av edleste valør men en bom på. Røiseland ble første norske med sprint-medalje da hun tok OL-sølvet bak Laura Dahlmeier for fire år siden i Pyeongchang.

Tiril Eckhoff Marte Olsbu Røiseland og smøresjef Tobias Dahl Fenre reiser hjem fra treningsleir i Italia til Oslo i et privatfly torsdag formiddag før turen deretter går videre til Beijing. Allerede på første runde brakk Røiseland staven. W dniach 5-19 lutego 2022 roku zostaną rozegrane Igrzyska OlimpijskieWyniki z zawodów olimpijskich nie są zaliczane.

Med to bom på 20 skudd var det ingen som kunne slå Marte Olsbu Røiseland i dag. Det sa Røiseland til Discovery etter målgang mens rennet fortsatt pågikk. 1826 Idretten og frivilligheten får 250 millioner.

Jeg tror det er det beste løpet jeg. Røiseland var feilfri på standplass og hadde ekstrem fart i sporet. Her er hele OL-programmet.

Vårt store gullhåp. Hun gikk et nærmest knirkefritt løp med fire fulle hus og raskt tempo i løypa. Det er veldig deilig.

Puchar Świata w biathlonie 20212022 45. VGs beregninger viser at Olsbu Røiseland allerede har rundet én million kroner med god margin bare i premiepenger. Marte Olsbu Røiseland Tiril Eckhoff og brødrene Tarjei og Johannes Thingnes Bø utgjør det norske laget på den blandede stafetten i skiskyting i Beijing-OL.

Jeg hadde så lyst til å få til et sykt bra løp og det klarte jeg. 549k Followers 499 Following 336 Posts - See Instagram photos and videos from Marte Olsbu Røiseland marteolsburoiseland. Olsbu Røiseland casher inn på alle seirene.

Olsbu Røiseland skjøt en strålende førsteserie og hadde en ledelse på 369 sekunder til Hanna Öberg. Og det holdt til bronse på en dag hvor Froland-løperen pådro seg to tilleggsminutter. Røiseland var feilfri på standplass og hadde ekstrem fart i sporet.

Det var også vind og trått føre å slite med men Røiseland mistet aldri fatningen. I tillegg er hun den første norske kvinnen som tar OL-gull i sprint. Røiseland traff alle blinkene på begge skytinger.

Sezon rozpoczął się zawodami w biegu indywidualnym 27 listopada w szwedzkim ÖstersundStarty zakończą się biegami masowymi 20 marca w Oslo. Ett på første skyting før hun også bommet på det aller siste skuddet.


Pin Pa Vinner Serien Til Marte Olsbu


Alida Rudjord Roiseland Lammelofterenrustfritt Stal Og Emaljehalssmykke Jewelry Art Artistic Jewelry Enamel Jewelry


Pin Pa Women Of Sports


Large Faceted Aquamarine Necklace Aquamarine Necklace Beach Jewelry Boho Diamond Bar Necklace


Martes Sommergenser Strikking Hekling Sommer


Vinnerskjort Strikke Skjort Ull


Pin Pa Strikk Til Herre


Fullt Hus Lue Og Votter Ull Strikk Strikke


Julie Shaw Ilist Paducah Enamel Jewelry Cloisonne Jewelry Artistic Jewelry


Kunstnerforbundet Smalto


Marte Olsbu Og Kjaeresten Poserer Med Hver Sin Vinnergenser Vinnergenseren Til Marte Er I Gull Og Vinnergenseren Til Sverre Er I Solv St Kjaereste Poser Vinner


Vinnergenser Herre Klassisk Monsterstrikk I Serien Til Skiskytter Marte Olsbu Kan Strikkes I Bade Okologisk Ull Og 100 Baby Alpakka Genser Ull Strikk


Kristin Holeman Art Jewelry Contemporary Artistic Jewelry Enamel Jewelry


News Jan Smith Enameling Jewelry Enamel Jewelry Ceramic Jewelry


Vm Dronningen Var Darligst I Klassen I Skiskyting Skiskyting Handball Karriere


Alida Rudjord Roiseland Champagnepikenerustfritt Stal Emalje Enamel Jewelry Artisan Necklace Jewelry Art


22 Feb 2020 Marte Olsbu Roiseland Brings Women S Relay Gold To Norway Biathlon Oakley Sunglasses Women


Alida Rudjor Roiseland Barbs Stainless Steel And Enamel Hand Painted Jewelry Enamel Jewelry Artisan Jewelry


Pin On Watercolors

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel